Frakt & Returer

Vi ordnar transport och leverans av objekt inom en dag, bekräftar betalningen.

(A) Vi strävar efter snabb leverans till kund i Asien, Europa och Nordamerika. Kunder från andra delar av världen att respektera internationella transporter.

(B) För alla leveranser från EMS (standard tjänsten), vilket är ungefär 6-8 dagar dagar som krävs för varor att komma fram på en arbets destination. Vi erbjuder även skyndsam Shipping (DHL, etc.) för att möta de särskilda behoven hos kunden (kunden måste betala en extra avgift för att generera snabb leverans).

Return, utbyte eller återbetalning

1) Om objektet är svårt skadad eller defekt, behaga retur det inom 7 dagar efter byte ordning eller återbetalning (kontakta vår kundtjänst och vittnesbörd, såsom bilder eller video, visar din beställning vad det hände). Kunden betalar alla returfrakten

2) Om ditt objekt inte passar eller kostym, vill du skicka din beställning utbyte eller återbetalning, se till att objektet ska returneras i ursprungligt skick, inklusive alla förpackningar och etiketter. Jag hoppas att ni förstår att vi inte kan acceptera ett objekt med förändringar eller modifieringar, inklusive eliminering av storleken på logotypen på något sätt åter staten. (Om storleken, ändra färg eller stil, de problem som presenterades i skriftlig form, vår kundtjänst)

Utbyte eller återbetalning kommer att utfärdas två dagar efter mottagandet av returnerade varor. För utbyte, kommer det att finnas när vi får tillbaka varor att skicka ersättare. För att få en återbetalning, kommer vi att låta dig veta om du får pengarna tillbaka, vilket är en kort tid (1-14 dagar), gå till ditt konto.

Kostnader, såsom expressleverans, post försäkring, internationell sjöfart och presentåterbetalas.

3) När vi gör fel leverans kommer vi att börja din beställning omfattar alla IT-kostnader.

4) rätt att annullera ordern. Vi är fast beslutna att fri leverans och effektiv service till alla våra kunder, om du vill annullera ordern presenteras för oss inom 24 timmar, vänligen kontakta vår kundtjänst. Skatt på 5%. Eftersom du inte kan avbryta för att betala efter 24 timmar.

Back
Copyright ©2020 www.paulscarpetclean.com Powered by
Puma billigt online till 50-70% rabatt.Shoppa Puma skor för dam och herr hos www.paulscarpetclean.com.Fri retur och prisgaranti med 30 dagar öppet köp.
Puma suede skor sverige | Herr,Dam,Barn